Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ : Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ.

Η μοναδική ελπίδα που υπάρχει για να σωθεί η χώρα κατά το Γιάννη Ζουγανέλη είναι ο λαός υπό την προϋπόθεση να ξυπνήσει και να αποποιηθεί τα κόμματα.
«Ο λαός πρέπει να εξεγερθεί, αλλά όχι καθοδηγούμενος από κομματικά συμφέροντα. Αν αισθανθεί την ανάγκη να εξεγερθεί, ας το κάνει», συμπλήρωσε.
Αναφέρει μάλιστα πως ντρέπεται που ανήκει στη γενιά του Πολυτεχνείου, σημειώνοντας σε άρθρο του στο newsbomb πως φτύνει τον εαυτό του που δεν μπόρεσε να κάνει και αυτός με τη σειρά του κάτι για να αποτρέψει τα πράγματα.
«Μέμφομαι, όμως, αυτή τη γενιά που αγωνίστηκε για ψωμί, παιδεία, ελευθερία, δικαιοσύνη και τελικά δεν υπάρχει τίποτα από αυτά γιατί κανείς από όσους αγωνίστηκαν τότε, δεν ενδιαφέρθηκε να τα κάνει πράξη. Είναι ντροπή και αίσχος. Δεν έκαναν τίποτα όλοι αυτοί. Βολεύτηκαν και άραξαν στα αβγά τους. Η γενιά της αντίστασης και της κατοχής μένει πιο καλά στη συνείδησή μου από αυτούς τους ανθρώπους που μπήκαν στα Μέσα, έγιναν «γιαπάκια» του κερατά, ζούνε σε βίλες εκατομμυρίων, οδηγούν Πόρσε και νομίζουν ότι εκεί είναι η ζωή», κατέληξε.

Πηγή

2 σχόλια:

  1. Αυτούς που μέμφεσαι , Γιάννη, πράγματι ο αγώνας τους ήταν για το βόλεμα!
    Υπάρχουν όμως και χιλιάδες ακόμη απλοί πολίτες αγωνιστές στα γραφεία , στα εργοστάσια , συνταξιούχοι, της γεννιάς του Πολυτεχνείου, που δεν ξέχασαν, δεν πρόδωσαν, δεν συμβιβάστηκαν.
    Περιμένουν τη στιγμή να ξεσηκωθούν και πάλι, μαζί με τη γεννιά τοων 700 Ε για μι αΕλλάδα που να ΑΝΗΚΕΙ στους ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ψευτικα τα λογια και οι Βερμπαλισμοι δεν καλυπτουν πλεον την γυμνια των δηθεν εξοργισμενων.
    Ενας Τσακνης εμεινε να βρησκεται παρον σε καθε διαμαρτυρια..........με περιεχομενο...........ας δοσει το παραδειγμα...........εστω και μονος

    ΑπάντησηΔιαγραφή