Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ!!!

Πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε στην πόλη Changwon της Κορέας, η 21η Ολυμπιάδα Βιολογίας στην οποία συμμετείχαν μαθητές από εξήντα χώρες. Η χώρα μας συμμετείχε με τους επιτυχόντες μαθητές του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Βιολογίας που οργάνωσε η Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημών (ΠΕΒ) και αποτελείτο από τους Ευαγγελία Κουκάκη, Δημήτριο Γιαννέλο, Νικόλαο Ιγνατιάδη και Παρασκευά Δεληγιάννη.
Η Ελληνική αποστολή πέτυχε σημαντικές διακρίσεις τόσο σε πρακτικό όσο και σε θεωρητικό επίπεδο και κέρδισε δύο χάλκινα μετάλλια που απονεμήθηκαν στους Νικόλαο Ιγνατιάδη και Παρασκευά Δεληγιάννη.Σημειώνεται ότι οι διακρίσεις αυτές είναι οι πρώτες για τη χώρα μας.Η ελληνική αποστολή στην οποία συμμετείχαν και οι κ. Ανδρέας Ρούσσης-Επικ. Καθ. ΕΚΠΑ  και Δημήτριος Αρβανίτης PhD -ΙΙΒΕΑΑ, επιστρέφει στην Ελλάδα αύριο, Δευτέρα στις 09:00, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την σπουδαία επιτυχία τους αλλά και για την επάξια εκπροσώπηση της χώρας μας. Πάντα επιτυχίες παιδιά και να μην στενοχωρηθείτε που η πολιτεία δε θα σας υποδεχτεί στο αεροδρόμιο. Θα είμαστε νοερά όλοι εμείς που χαρήκαμε για την επιτυχία σας.

Από το λιθο...Βόλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου