Σάββατο, 3 Ιουλίου 2010

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΥΛΟΦΑΓΩΜΑ!!!

Από το λιθο...Βόλο
Απίστευτες κουβέντες για δοσίλογους, γερμανόψυχους, ουρακοτάγκους και προδότες ακούστηκαν χτες στη Βουλή, σε απευθείας μετάδοση, με πρωταγωνιστές βουλευτές του ΛΑΟΣ και του ΚΚΕ κατά τη διάρκεια της συζήτησης επίκαιρης ερώτησης που κατέθεσε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Άδωνης Γεωργιάδης για τους αποκλεισμούς των λιμανιών από το ΠΑΜΕ.
Και τι δεν ακούστηκε.
Γεωργιάδης: "Το ΚΚΕ εγκληματεί και όποιος εγκληματεί είναι κακοποιός" για να καταλήξει,"τα τελευταία 40 χρόνια έχουμε παραχαϊδέψει αυτό το κόμμα και έχουμε δώσει πολιτική ασυλία να κάνει πράγματα που κάνουν οι εγκληματίες".
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Σπύρος Βούγιας, η τοποθέτηση του οποίου προφανώς δεν ικανοποίησε τον κ. Γεωργιάδη, ο οποίος ξαναπήρε το λόγο και η διαδικασία ήταν πια εκτός ελέγχου.
"Μόνον ως χιούμορ εκλαμβάνω την απάντησή σας, είπε ο κ. Γεωργιάδης στον κ. Βούγια. Αν το ΠΑΜΕ συνεχίσει, το κράτος θα επιβάλλει το νόμο; Επί Μπρέζνιεφ, μία απεργία πήγε να γίνει στην Ουκρανία και πήγαν τα στρατεύματα του Ερυθρού Στρατού και τους εκτέλεσαν. Τους εκτελέσατε τους εργάτες! Το ΚΚΕ προχώρησε σε περιστολή μισθών και εργασιακών δικαιωμάτων στον «902» και τον «Ριζοσπάστη», μεγαλυτέρων εκείνων που κάνει η κυβέρνηση… Είναι καιρός να μάθει ο ελληνικός λαός ποιοι είναι υποκριτές που δήθεν μάχονται για τα εργασιακά δικαιώματα και ως πλέον στυγνοί εργοδότες, απαγορεύουν την απεργία στην «Τυποεκδοτική» και καλούν τους υπόλοιπους Έλληνες να απεργήσουν. Θα τους βλέπετε απ’ τον Αυτιά και τον Παπαδάκη, ή θα αναλάβετε τις ευθύνες σας;"
Α.Γεωργιάδης: "Το ΚΚΕ είναι παράρτημα της Σοβιετικής Ένωσης".
Σοφία Καλαντίδου (ΚΚΕ): "Δεν θα απολογηθούμε σε σας!"
Ν. Παπακωνσταντίνου (ΚΚΕ): "Είστε Ελληναράδες και γερμανόψυχοι."
Ι.Κοραντής(ΛΑΟΣ): "Α, ρε κόμμα προδοσίας".
Ν. Παπακωνσταντίνου (ΚΚΕ): "Είστε Ουρακοτάγκοι και γερμανόψυχοι. Προτείνετε μαζικές εκτελέσεις για να σας καλεί σε δείπνο ο Αλαφούζος!"
Ι.Κοραντής(ΛΑΟΣ): "Να απολογηθείτε για τα εγκλήματα που έχετε κάνει στην Ιστορία κυρία μου! Άξιος ο μισθός σου! Εγώ θα πάω στο ‘’Γερμανό’’ με τις μετοχές σας".
Δείτε το βίντεο και γελάστε με το θίασο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου