Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011

ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ.

Η βασική αρχή για να μπορέσουν να δράσουν είναι ο φόβος και ο πανικός.
Μόνο σε κλίμα τρόμου και πανικού μπορούν να περάσουν στην εφαρμογή του σχεδίου τους. Ένα σχέδιο που σκοπό έχει τις κοινωνικές κατακτήσεις και τα χρήματα του λαού και ΟΧΙ μονο, ένα σχέδιο που οδηγεί στην υποδούλωση του λαού.
Έτσι κάτω από ένα παρατεταμένο κλίμα τρομολαγνιας, χρεωκοπίας, ανασφάλειας για το αύριο, αυτοί μεθοδευμένα κτίζουν την νέα κατάσταση.
Μόνο έτσι με μοναδικό σύμμαχο τον πανικό μπορούν και κυριαρχήσουν, γι΄αυτό ακριβώς το λόγο τα φιλοκυβερνητικά τηλεοπτικά κανάλια παίζουν μέρα νύκτα τον τρόμο, την δυστυχία, και τον πανικό. Για να μπορούν οι «επενδυτές» να επιβάλουν τα δικά τους συμφέροντα χωρίς καμία αντίδραση, χωρίς καμία αμφισβήτηση, γιατί η χώρα καταρρέει, γιατί είμαστε σε κρίση.
Η χώρα όμως καταρρέει όχι γιατί είναι υπο κατάρρευση αλλά από την εφαρμογή των μέτρων που επιβάλουν οι «επενδυτές».
Στην ιδανική περίπτωση η επιβολή των μέτρων αυτών θα έπρεπε να γίνει από μια δικτατορική κυβέρνηση που θα μπορούσε να παίρνει ότι μετρα ήθελε και ήταν «επιβεβλημένα». Γι΄αυτό και το συνεχές ενημερωτικό παραλήρημα για κυβέρνηση εθνικής ενότητας, η οποία κάτω από το μανδύα της κρίσης θα λειτουργεί σαν μασκαρεμένη δικτατορία , πάντα για το καλό της Ελλάδας και των στιγμών που διέρχεται ο τόπος . Όλα παίζουν στο παιχνίδι αυτό, εφεδρείες και εναλλακτικές λύσεις είναι έτοιμες όταν η αντίδραση μεγαλώσει, όταν το σχέδιο «σκαλώσει» κάπου.
Ακόμα και βρικόλακες ξεθάβουν και τους παρουσιάζουν στην τηλεόραση και τα κανάλια τους για να είναι έτοιμοι να αναλάβουν δράση όταν οι στιγμές το απαιτήσουν.
Ο δρόμος πρέπει να στρωθεί για τους «επενδυτές» που έρχονται , οι εντολές είναι δεδομένες και δεν πρόκειται να σταματήσουν πριν τις εκτελέσουν. Το μόνο που θέλουν είναι περισσότερος φόβος, περισσότερος πανικός, περισσότερη χρεωκοπία, οι τηλεοράσεις να ωρύονται, οι εφημερίδες να γράφουν , και αυτοί ανεμπόδιστοι να επιτελούν το έργο τους.
Καλή τύχη…

2 σχόλια:

  1. Φίλε Αντώνη καλησπέρα. Ακριβώς έτσι όπως τα λες είναι. Προσπαθούν να σπείρουν τον τρόμο και τον πανικό για να περνούν με ευκολία τα πιο αντιλαϊκά μέτρα εις βάρος του ελληνικού λαού ξεφτιλίζοντάς τον και διασύροντάς τον σε όλη την Ευρώπη. Υπάρχει μεθόδευση. Προσπάθησαν να διασπάσουν την μάζα. Το κατάφεραν εν μέρει. Η μάζα πλέον είναι χωρισμένη σε ιδιωτικούς και δημόσιους υπαλλήλους. Αύριο μεθαύριο επειδή πλέον ναι μεν υπάρχει διάσπαση της μάζας αλλά έχουν δημιουργηθεί δύο μικρότερες αλλά ακόμη ισχυρές, θα αρχίσουν να διασύρουν τους υπαλλήλους μιλώντας για κατηγορίες αυτών. Θα βγαίνουν και θα μιλάνε μεμονωμένα για τους εκπαιδευτικούς ότι αμείβονται με παχυλούς μισθούς, μετά από λίγο καιρό θα βγουν να πουν κάτι για τους εφοριακούς κ.τ.λ. Θα φτάσουμε στο σημείο να διασπαστούμε τόσο πολύ που ακόμη και να θέλουμε να βγούμε στους δρόμους δεν θα είμαστε πάνω από 1000 άτομα. Δεν θα βγαίνει πλέον για διαδήλωση ή διαμαρτυρία σύσσωμος ο λαός αλλά θα βγαίνουν την μια ημέρα οι εφοριακοί, κάποια άλλη ημέρα οι εκπαιδευτικοί και πάει λέγοντας. Πριν κάποια χρόνια ήταν όλοι για όλους και τώρα θα καταντήσουμε να είμαστε ο καθένας για την πάρτι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια διευκρίνιση για να μην παρεξηγηθώ. Δεν πιστεύω ότι οι εκπαιδευτικοί αμείβονται με παχυλούς μισθούς, απλά ανέφερα σαν παράδειγμα το τι μπορεί να υποστηρίξει η Κυβέρνηση για να μας διασπάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή