Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Ο...ΕΓΓΟΝΟΣ.

«ΜΑΖΙ τα φάγαμε» ξεστόμισε ο Θόδωρος κι εμείς κοιταχτήκαμε. Ύστερα, η ματιά έπεσε στην κοιλιά μας και στην κοιλιά του. Τραγικά άνισα τα ποσά και η σύγκριση οδηγεί σε  απελπισία. Κατά περιεχόμενο και δικαιώματα σ’ αυτήν τη ζωή, που τη ζει ο πολιτικός με τα προνόμιά του, τη «ζει» και ο κοινός…θνητός με τα άγχη του. Στα 58 ακίνητα του κ. Πάγκαλου σταματά η σκέψη, για να πάει στα σκουπίδια και στα ληγμένα. Εκεί ψάχνει για τροφή μερίδα ελλήνων, όταν ο «εγγονός» αγωνίζεται να κάνει δήμαρχο τη γυναίκα του. Πότε άλλοτε; Όταν συνεδριάζει με άλλα ντόπια και διεθνή…λουλούδια στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

λιθο...Βόλος: Δε γνωρίζω αν τα 2/3 των δημοσίων υπαλλήλων είναι άχρηστοι, σύμφωνα με τα όσα φέρεται να δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, θα είχε όμως εξαιρετικό ενδιαφέρον να μας έλεγε πόσο χρήσιμος σ΄ αυτό τον τόπο είναι ο ίδιος ή αισθάνεται ότι είναι. Αναρωτιέμαι αν γνωρίζει κατά τη διάρκεια της παρασιτικής του καριέρας εις βάρος της ελληνικής κοινωνίας, πόσους διορισμούς «αχρήστων» έκανε ο ίδιος για να μπορέσουμε εκ του ασφαλούς να τον κατατάξουμε και αυτόν στους άχρηστους, στους επιζήμιους ή στους επικίνδυνους.
Το σίγουρο πάντως είναι ότι ζει υπερπολιτελώς από το …επάγγελμα του, έχει και 58 ακίνητα. Άντε και καλή επιτυχία στην υποψήφια δήμαρχο, γυναίκα σου.

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε λιθο...Βόλε, θα ήθελα να προσθέσω στο σχόλιό σου και το ετήσιο εισόδημα του ...κυρίου που ανέρχεται στο ποσό των 640.631 ευρώ και να του πω οτι δε τα φάγαμε μαζί και η καλύτερη απόδειξη είναι το λίπος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή