Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Ο ΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Το είδαμε κι αυτό. Έφερε τους φορτηγατζήδες στο "Αλ τσαντιρι" για να τους δώσει τον λόγο - λες και τους έχουν φιμώσει τα ΜΜΕ. Το «σύστημα» είναι κατά της απεργίας τους και έτσι ο καλός Λάκης, ο προστάτης των αδυνάτων και των κατατρεγμένων, τους κάλεσε στην εκπομπή του.
Δε θα μπω στη διαδικασία να σχολιάσω σε ποια πλευρά είναι το δίκιο στη διαμάχη τους με την κυβέρνηση. Ο καθένας έχει την άποψη του, είναι σεβαστή αλλά μικρή σημασία έχει πια αφού οι κινητοποιήσεις τους έχουν ανασταλεί.
Ο Λάκης λοιπόν που έχει λόγο για όλα και καλά κάνει, αποφάσισε να κάνει αντίσταση! Αντίσταση σε όποια αλλαγή προσπαθεί να επιβάλει το «σύστημα».
Για σκεφτείτε όμως... Όλα αυτά τα χρόνια με ποιους έπαιξε παιγνίδι ο Λάκης; Το μιντιακό σύστημα δεν τον έκανε σταρ; Με ποιους επιχειρηματίες διασκέδαζε; Μέχρι το δήμαρχο Κακλαμάνη εξυμνούσε στην ΕΡΤ (υπάρχουν βίντεο στο you tube από την εκπομπή ΣΤΑ ΑΚΡΑ). Τώρα τι θέλει;
Το σαθρό σύστημα καταρρέει, γιατί δεν το αντέχει πια ο κόσμος. Καταρρέει και παρασύρει όλους στον πάτο, δίκαιους και άδικους. Ο Λάκης όμως παλεύει. Παλεύει να το στηρίξει, αν και γνωρίζει ότι θα παρασύρει και αυτόν.
λιθο...Βόλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου