Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΡΟΣ
Τον αξιότιμο Υπουργό Εργασίας.
Αθήνα.

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,
Μάλλον δεν έχεις αντιληφθεί το μέγεθος της θύελλας που έρχεται. «Ήταν δική μου επιλογή να τα τελειώσω όλα τώρα», δήλωσες και ξεπέρασες σε σκληρότητα ακόμα και το μνημόνιο, μετατρέποντας τη χώρα μου σε παράδεισο της εργοδοτικής αυθαιρεσίας. Όλα τα ΔΕΝ που υποτίθεται ότι θα έλεγες, μετατράπηκαν σε «yes men ». Παρελαύνεις σε όλα τα κανάλια και ευρισκόμενος σε παράκρουση, αραδιάζεις του κόσμου τις αρλούμπες, στην προσπάθειά σου να υπερασπιστείς το Προεδρικό Διάταγμα, έκτρωμα.

Υπουργέ μου,
να φοβάσαι τη σιωπή των …ιθαγενών και τα πνιχτά τους χαμόγελα. Η γενιά των επτακοσίων ευρώ, με τη δική σου υπογραφή μετατράπηκε σε γενιά των πεντακοσίων ενενήντα δυο ευρώ. Η ρήξη από τα λόγια οδηγείται στην πράξη και θα σταλεί συστημένη σε σένα και τους εργοδότες. Η εποχή των νουθεσιών, έχει περάσει ανεπιστρεπτί και όλα προδικάζουν μια σκληρή από εδώ και πέρα αντιπαράθεση στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, αλλά και στον υπό εξέγερση συνδικαλιστικό του κομμάτι.

Καταστρέψατε το μέλλον των παιδιών μας και δολοφονήσατε τα όνειρά τους. Οι…ιθαγενείς γνωρίζουν τη δυσκολία των πραγμάτων αλλά εκτιμούν ότι όλα θα είναι συναρπαστικά.
Καληνύχτα.
λιθο…Βόλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου