Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Του Γιώργου Νικολάου

Χαλαρώστε, επιτέλους, Έλληνες. Ηρεμήστε! Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, πλέον! Η χρεοκοπία απεφεύχθη!Ειδικά όσοι από εσάς είστε μισθωτοί του δημοσίου τομέα ή συνταξιούχοι, μπορείτε πια να πάτε να κοιμηθείτε ήσυχοι! Θα σας καταβληθούν τα χρήματά σας, στο τέλος του μηνός.Τι σημασία έχει εάν θα είναι κουρεμένα με την ψιλή, σε σημείο «λουξ»; Το σημαντικότερο όλων είναι ότι θα σας καταβληθούν.
Σημασία έχει ότι με αυτά που θα πάρετε στο χέρι, θα πληρώσετε τις νέες δόσεις του χαρατσιού της ΔΕΗ, το ΕΤΑΚ, το ΦΑΠ, τη νέα δόση της εφορίας, το στεγαστικό ή το καταναλωτικό δάνειό σας, τον αυξημένο λογαριασμό του ηλεκτρικού, της κινητής και σταθερής τηλεφωνίας σας, τη συμμετοχή στις δαπάνες των φαρμάκων σας και όλα τα άλλα.
Επίσης, με αυτά τα χρήματα θα αγοράσετε όλα τα τρόφιμα του μήνα και όλα τα υπόλοιπα προϊόντα για τις ανάγκες του σπιτιού σας (απορρυπαντικά, καθαριστικά, χαρτικά κ.λ.π), θα εξασφαλίσετε τη θέρμανσή σας, θα πληρώσετε τα φροντιστήρια των παιδιών σας, τη βενζίνη για το αυτοκίνητό σας.
Εάν είστε συνταξιούχος, χαράς ευαγγέλια, γιατί θα μπορείτε, επιπλέον, να δώσετε κάνα ψιλό στα άνεργα εγγόνια σας, να αγοράσετε τα φάρμακά σας και να πληρώσετε τους γιατρούς σας.
Όσοι από εσάς έχτε και κάποιο μωράκι στην οικογένεια, θα μπορείτε να αγοράσετε τις πάνες του, τις κρέμες του, τα γάλατά του, να κάνετε τα εμβόλια του, ενώ εάν πρόκειται για μεγάλο παιδί, θα του έχετε εξασφαλισμένο στα σίγουρα το χαρτζιλίκι του, το μπλουζάκι ή το παντελόνι που θέλει να αγοράσει, τα παπούτσια του, την κάρτα ανανέωσης του κινητού του και όλα τα άλλα.
Και φυσικά, όλοι σας, μετά, θα έχετε την ευχέρεια, με περισσή χαρά και ικανοποίηση, να περάσετε και από την τράπεζα της γειτονιάς σας, προκειμένου να αποταμιεύσετε όλο το υπόλοιπο ποσό που σας περίσσεψε, προκειμένου να βοηθήσετε την κυβέρνηση να βγει νικήτρια στην τεράστια μάχη που δίνει για σώσει τη χώρα από τη χρεοκοπία και να την οδηγήσει στην ανάπτυξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου