Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

2012...ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.

Του Νίκου Βασιλειάδη

Ναι ήταν σίγουρα μια από τις χειρότερες χρονιές που μπορώ να θυμηθώ - για πολλούς και διάφορους λόγους- . Και μάλλον όπως όλοι λένε του χρόνου τέτοια εποχή θα θυμάμαι την φετινή χρονιά με …νοσταλγία. Ας είναι. Η απαισιοδοξία και η γκρίνια (πόσο προσπαθώ να απαλλαγώ από αυτήν!!!) το μόνο που κάνουν είναι απλά να επιτείνουν την κατάθλιψη του ήδη βεβαρυμμένου περιβάλλοντός μας. Γι αυτό ας αφήσουμε πίσω μας έστω και για μια μέρα τις κραυγές και τις μούντζες και τα συνθήματα. Ας κοιτάξουμε ιστορίες ανθρώπων που σε κάνουν να χαμογελάς και να βλέπεις λίγο πιο γκρίζα τη μαυρίλα.

Περιπτώσεις ανθρώπων δίπλα σου που την παλεύουν μια χαρά και με λίγα, ακόμα και χωρίς λεφτά, οι οποίοι δίνουν κουράγιο στους γύρω τους και κάνουν τη ζωή λίγο πιο όμορφη. Όσο περνάει ο καιρός και ζορίζουν τα πράγματα θα καταλάβουμε όλοι ότι όταν έρθει η ώρα να πετάξουμε, μπορούμε να βρούμε ένα σωρό άχρηστα και περιττά που δεν μας ήταν ποτέ απαραίτητα στην ουσία. Μια χαρά ζούμε και με λίγα. και με ακόμα λιγότερα, ακόμα καλύτερα.

Ελπιδοφόρο το 2012

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ..Μ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας αφήσουμαι της κατινίστικές δικαιολογίες, της απολίτικες φρασεολογίες ! Δεν είναι "κλέφτες", όπως λεν πορτοφολάκιδες και διαρρήκτες ! ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ με ημερομηνία "ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ" 11/11/2011 ! Και όποιος δεν αποδέχεται αυτήν την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, είναι τουλάχιστον ΥΠΟΠΤΟΣ ! Το ΠΡΑΞΗΚΟΠΗΜΑ έγινε για να ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ της 7 ΔΟΣΗΣ! Ρωτήσε κανείς πόση είναι η 7 δόση και πόσες είναι "οι επιστροφές";;; Γιαυτό μεταθέτουν την ..."ημερομηνία" των "εκλογών"! Τον Μάρτιο σε τι ΥΨΟΣ θα πρέπει να αποπληρωθεί το ομόλογο της "Ελλάδος";; ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ/ΚΕΦΑΛΑΙΟ ! Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟς ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΣΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥΣ, και είναι φυσικό επακάλουθω και αναμενώμενο! Το ότι κανείς από τα ανδρείκελα "εξουσίας" των ξένων στην βουλή και έξω από αυτήν την πόρνη, δεν μιλά είναι ξανά φυσικό, ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΚΕ δεν μιλά, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ!! Τι φοβόσασται; Εξοωρίες, φυλακές και εκτελεστικά αποσπάσματα;; ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΟΥΜΑΙ, η ιστορία σας έδειξε άλλα!! ΤΙ ΦΟΒΟΣΑΣΤΑΙ;;; ΣΑΣ ΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ;; ΤΟΤΕ ΑΛΟΙΜΟΝΟ !! ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΠΟ ... ΕΜΑΣ !!!!! ΕΧΟΥΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΛΟΥΣ !!! ΝΑ ΕΙΣΤΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑΥΤΟ !! ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ... ΧΟΡΑΤΕΥΟΥΜΑΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή