Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

ΕΜΒΟΛΙΑ ……ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΑ


Θυμάμαι το δυσανάλογο σε σχέση με την επικινδυνότητα του ιού δημοσιογραφικό θόρυβο, την πλύση εγκεφάλου στην οποία μας είχαν υποβάλει τα ΜΜΕ. Τα παπαγαλάκια των τηλεπαραθύρων, έδιναν οδηγίες για το πώς θα αποφύγουμε την εξάπλωση του ιού, μετρούσαν τα θύματα ένα-ένα και μας μετέδιδαν καθημερινά τις απόψεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.
Θυμάμαι, ως εκπαιδευτικός, τα σεμινάρια, τις καθημερινές οδηγίες και κυρίως τα 760 ευρώ που δαπανήθηκαν από το σχολείο που υπηρετώ, δαπάνες που θα κάλυπτε η πολιτεία (έστειλαν 56 ευρώ).
Θυμάμαι τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του άρχοντα υπουργού Αβραμόπουλου και τα οκτώ εκατομμύρια εμβόλια, που τα περισσότερα μας έμειναν…
Έρχεται λοιπόν τώρα η εφημερίδα «Γκάρντιαν», για να διδάξει στους ντόπιους «παπαγάλους» τι σημαίνει σοβαρή δημοσιογραφία και να μας αποκαλύψει ότι οι οδηγίες για την τάχα φοβερή και φονική γρίπη που θα εξαφάνιζε το ανθρώπινο γένος από τον πλανήτη, συγγράφηκαν από τρεις επιστήμονες που είχαν αποζημιωθεί για άλλες εργασίες τους από τις φαρμακοβιομηχανίες. Έτσι τα επιστημονικά αληταριά, τα έπιασαν επί το λαϊκότερον, οι φαρμακοβιομηχανίες κέρδισαν περισσότερα από 7 δις δολάρια και εμάς μας έμειναν τα οκτώ εκατομμύρια εμβόλια, κύριε Αβραμόπουλε.
Με τις υγείες μας!
λιθο...Βόλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου