Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

ΠΕΡΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΩΝ

Περί ποδηλατοδρόμων

Συνάντηση με τους αντιδημάρχους και στενούς συνεργάτες του είχε πριν λίγες μέρες ο δήμαρχος του Βόλου Αλέκος Βούλγαρης με θέμα την παράδοση των ποδηλατοδρόμων. Ανήσυχος ο Δήμαρχος, έδωσε εντολή να ολοκληρωθούν άμεσα οι εργασίες (ανακλαστική βαφή και τοποθέτηση των σημάτων) και να απομακρυνθούν οι κάδοι και τα κλαδιά των δέντρων. Ενδεικτικό της ανησυχίας που υπάρχει στη Δημοτική Αρχή είναι η επιστολή που έστειλε ο ίδιος ο Δήμαρχος στον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης της Δημοτικής Αστυνομίας, στον οποίο δίνει εντολή να απελευθερωθούν οι ποδηλατόδρομοι από τα παρανόμως σταθμεύοντα αυτοκίνητα και όχι μόνο, θα συμπληρώναμε εμείς.

Δε γνωρίζουμε αν η δημοτική αστυνομία θα επιβάλλει πρόστιμα, ούτε το ύψος των προστίμων για τα σταθμευμένα τετράτροχα που θα εμποδίζουν την κυκλοφοριακή ροή των δίτροχων. Θα ήταν ενδιαφέρον όμως, να μάθουμε το ύψος του προστίμου, αν έχει προβλεφθεί, και για τα δικά του τετράτροχα, τους κάδους απορριμμάτων.
Ο Δήμαρχος, μάλλον,διαισθάνεται ότι στις δημοτικές εκλογές θα πληρώσει τα …οχυρωματικά του έργα που στραγγάλισαν την πόλη. Και μάλιστα πολύ ακριβά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου