Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ !!!

Κατά τη διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Δημητσάνας και μετά τη δήλωση του επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» ότι δεν προβλέπεται η παρουσία ιερέων σε τελετές ανάληψης καθηκόντων στην τοπική αυτοδιοίκηση σύμφωνα με το Σύνταγμα, ο μητροπολίτης Ιερεμίας εξερράγη.Τα επεισόδια αποφεύχθηκαν μετά από παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Παρακολουθήστε το βίντεο και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.


Στιγμιότυπα από την ορκωμοσία του νέου Δ.Σ.Γορτυνίας.Ευχές Δεσπότη Ιερεμία.

Λιθο...Βόλος

4 σχόλια:

 1. Οι Αγιατολάχ ξαναχτύπησαν.Δοξάστε τους!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καμαρώστε τον απόγονο του «εθνομάρτυρα» Γρηγορίου του Ε΄ που είχε αφορίσει την ελληνική επανάσταση. Καμαρώστε και τους χειροκροτητές που επιδοκίμασαν την καθ΄ όλα χριστιανική του συμπεριφορά. Μπράβο σε όλους τους «ορθοντοξ». Μπράβο και στην πολιτεία μας που ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. "κοτζαμπάσηδες , πασάδες
  και σεβάσμιοι δεσποτάδες
  κυβερνούσανε τη χώρα
  καλη ώρα..."

  σας θυμίζει τίποτε αυτό;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Είμαι σύμφωνος με τους προλαλήσαντες σε ένα μόνο σημείο: στη θεοκρατική-θρησκευτική αντίληψη των κοινωνικοπολιτικών δρώμενων. Αλλά κατά πόσο έχει δικαίωμα να επικαλείται ένας κομμουνιστής τα δίκαια του λαού, όταν καλώς ή κακώς ο λαός δρα με έναν συγκεκριμένο τρόπο, που ο ίδιος δεν θέλει να δεχτεί; Γνωρίζουμε στη χώρα του κομμουνισμού κάποτε οι θρησκευόμενοι στέλνονταν στα γκούλαγκ! Γιατί δεν έχουν κάνει καμιά αναφορά γι' αυτό; Γιατί δεν επικαλέστηκαν τα δίκαια του λαού, όταν χιλιάδες ισλαμιστές κατέκλεισαν τους δρόμους της Αθήνας για να προσευχηθούν; Μήπως αλλού κωφεύουν και αλλού εξανίστανται κατά το δοκούν; Η υποκρισία περισσεύει! Δυστυχώς σ'αυτόν τον τόπο προσπαθούμε να επιβάλλουμε ή τη θρησκευτικότητά μας ή την αθεϊα μας. Και τα δυο εξίσου επικίνδυνα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή