Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

ΠΡΟΣ ΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΟΥΣ, ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΠΡΟΣ
Λυτούς και δεµένους
Ενταύθα.

Αγαπητοί μου συμπατριώτες,
λυτοί και δεμένοι Δεξιά και Αριστερά που αναπολείτε  – ακόµα – τα “ξέγνοιαστα χρόνια” της διακυβέρνησης Καραµανλή, αυτό θα πει να σε θυµούνται µε … λατρεία!
Σε δηµοσίευµα γαλλικού περιοδικού υπό τον τίτλο “Τα 7 καθάρµατα της κρίσης” ο … καταλληλότερος “βραβεύεται” ως ένας από τους 7!
“Κώστας Καραµανλής, ο δηµιουργός της ελληνικής κρίσης” τιτλοφορείται το ρεπορτάζ που του … αφιερώνεται. Σκιαγραφείται το προφίλ, η καριέρα του ανθρώπου που ως πρωθυπουργός της Ελλάδας, από το 2004 ως το 2009, µε την ανικανότητα και τα ψέµατά του, βύθισε τη χώρα του σ’ ένα τροµακτικό χάος. Και συνεχίζει: “Λιγότερα από 5 χρόνια ήταν αρκετά για να αδειάσει τα κρατικά ταµεία και να φέρει την Ελλάδα στην άκρη του γκρεµού. Το δηµόσιο χρέος και το έλλειµµα προκαλούν ρίγος αλλά ο Κώστας διατηρεί ανέπαφο το αστραφτερό του χαµόγελο, που φαίνεται ότι είχε τυφλώσει τους συµπολίτες του το 2004”. Υπάρχει κι άλλο: “Ο Κώστας έκανε ταχυδακτυλουργικά κόλπα όπως ένας πλανόδιος µικροπωλητής σ’ ένα υπαίθριο παζάρι”. Τι  ξεφτίλα, Κώστα μου!
Με εκτίμηση
Λιθο...Βόλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου